Het gaat echt beginnen - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Harrie Lutke Veldhuis - WaarBenJij.nu Het gaat echt beginnen - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Harrie Lutke Veldhuis - WaarBenJij.nu

Het gaat echt beginnen

Door: Harrie

Blijf op de hoogte en volg Harrie

06 September 2011 | Nederland, Amsterdam

Het gaat nu echt beginnen. Vandaag de laatste dag in Nederland en er moet het nodige gebeuren om het huis goed achter te laten. Alle apparaten uit behalve de CV. Ook zeker weten en dat nogmaals controleren of alles wat eetbaar en/of aan bederf onder hevig is, is weggegooid. Omdat we de laatste weken al het nodige hebben voorbereid, valt het best wel mee vandaag. Aan het eind van de middag staat alles klaar en ook wij zijn klaar voor de grote reis. Morgen om 4 uur op en om 5 uur staat de taxi voor de deur die ons naar Schiphol zal brengen. Inchecken voor de vlucht morgenvroeg gaat prima, maar inchecken op de vlucht naar Singapore gaat niet. British Airway wijst naar Qantas, maar Qantas wijst naar British Airways. Dan maar morgen op Schiphol inchecken. Het weer in Nederland is echt herfstig. Veel wind en soms heel veel regen. Gelukkig laten we dit allemaal achter ons en gaan we een stralende en indrukwekkende 6 maanden tegemoet.

• 08 September 2011 - 17:14

Herman En Marian,:

Wij wensen jullie een voorspoedige reis en geniet van al het moois dat jullie op de reis zullen tegenkomen.
    Fijn dat we jullie van dag tot dag kunnen volgen.

• 08 September 2011 - 18:08

Esther:

zo eindelijk op pad....daar hebben jullie zo naar uitgekeken...goede reis